IBX Behandeling

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Heeft u beschadigde en/of slappe natuurlijke nagels? En bent u benieuwd of wij u kunnen helpen?

IBX is een NIEUW & REVOLUTIONAIR tweedelig systeem, dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken, waardoor ook van nature zwakke nagels lang worden, zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!
IBX is enig in zijn soort!!!

Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen IN de nagel i.p.v. op de nagel. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk (te vergelijken als een steunkous), dat deze lagen aan elkaar verbindt.
Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel, die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijke schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel, acryl en gelpolish.

* Bent u een nagelstyliste / pedicure, in het bezit van een KvK nummer en wilt u graag dit mooie IBX Systeem gaan leren? En wilt u IBX Salon gecertificeerd worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u hier graag over. Meer informatie vindt u op onze website bij “Opleidingen”.

* Heeft u beschadigde en/of slappe nagels en wilt u graag onze adviezen, zodat wij u kunnen helpen om uw nagels te laten herstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.