Jozephine Frijters

Mijn naam is Jozephine Frijters, geboren op 3 mei 1972 in Surabaya ( Indonesië ). Ik ben sinds 1996 gelukkig getrouwd. Wij hebben een zoon en een dochter.

Sinds dat onze beide kinderen naar school gaan en ik besloten had om met mijn beroep als Directie Secretaresse te gaan stoppen , was ik op zoek gegaan naar iets anders. Iets wat met schoonheid te maken had en ik dit kon combineren met de kinderen. Al snel kwam ik op het idee om nagelstyliste te worden.

Sinds november 2005 ben ik gediplomeerd nagelstyliste. Ik zet zowel acryl, gel als gelpolish.

Vanaf 2007 heb ik ook aan diverse competities deelgenomen. Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar het belangrijkste doel hiervan waren de ervaringen, die ik tijdens iedere competitie had mogen leren.

Vanaf Januari 2008 mag ik mezelf, na vele Educators trainingen gevolgd te hebben, Educator in Nailstyling gaan noemen.

Als Educator (Februari 2013) van DNA (DUTCH NAIL ARTIST) worden alle lessen dan ook met deze geweldige producten gegeven. De opleidingen kunnen niet alleen afgerond worden met een basis en gevorderden certificaat, maar ook met een examen.

Sinds 2 mei 2017 ben ik met trots IBX gecertificeerd en vanaf oktober 2018 mag ik mezelf ook Educator van dit mooie systeem gaan noemen.

In Augustus 2019 heb ik na een studie periode ook mijn Anatomie & Pathologie deel I diploma mogen behalen. Door hieraan deelgenomen te hebben, heb ik meer kennis opgebouwd over de natuurlijke nagels. Al deze kennis is wetenschappelijk bewezen en onderzocht door Doug Schoon. Deze kennis heb ik van Tracy Ann Shelverton mogen krijgen.

Ook dit jaar (2021) zit ik niet stil en heb ik de gehele deel 2 van de Anatomie & Pathologie opleiding gevolgd en deze positief beëindigd. Dit allemaal om jullie beter te kunnen helpen / adviseren en vooral het behoudt van onze natuurlijke nagels in tact te kunnen houden.

Als docente is het ook zeer belangrijk om jezelf te laten updaten in de educatie Train the Trainer, die gegeven werd door onze lieve Tracey Lee. Deze trainingen waren intensief, zowel in het praktijk als in theorie gedeelte, maar wel onwijs leerzaam en leuk. 

Van 30 mei tot 2 juni 2022 heb ik met trots aan de exclusieve trainingen van niemand minder dan Doug Schoon deel genomen.

Wie is Doug Schoon? Doug is een wereldberoemde wetenschapper, chemicus, onderzoeker, schrijver en opleider. Bestudeert en onderzoekt alles wat met nagels, wimpers en wenkbrauwen te maken hebben en alles merkonafhankelijk. Van producten, tot chemie, tot lampen enz. Tijdens deze dagen heeft hij ons zoveel geleerd vooral zijn wetenschappelijke feiten en kennis met ons gedeeld.

Op 2 oktober 2022 heb ik mijn kennis uitgebreid door een Handreflexologie training te gaan volgen. Hiervoor was ik naar Hasselt (België) gegaan. Waarom Handreflexologie? En wanneer kunnen we deze behandeling in gaan zetten?

  • Ontspanning
  • Verbetert de doorbloeding en zenuwgeleiding
  • Drukpunten op de handen masseren stimuleert en verbetert de werking van spijsvertering, ademhaling en bloedcirculatie
  • Brengt het lichaam in balans