Jozephine Frijters

Mijn naam is Jozephine Frijters, geboren op 3 mei 1972 in Surabaya ( Indonesiƫ ). Ik ben sinds 1996 gelukkig getrouwd. Wij hebben een zoon en een dochter.

Sinds dat onze beide kinderen naar school gaan en ik besloten had om met mijn beroep als Directie Secretaresse te gaan stoppen , was ik op zoek gegaan naar iets anders. Iets wat met schoonheid te maken had en ik dit kon combineren met de kinderen. Al snel kwam ik op het idee om nagelstyliste te worden.

Sinds november 2005 ben ik gediplomeerd nagelstyliste. Ik zet zowel acryl, gel als gelpolish.

Vanaf 2007 heb ik ook aan diverse competities deelgenomen. Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar het belangrijkste doel hiervan waren de ervaringen, die ik tijdens iedere competitie had mogen leren.

Vanaf Januari 2010 mag ik mezelf, na vele Educators trainingen gevolgd te hebben, Educator in Nailstyling gaan noemen.

Als Educator (Februari 2013) van DNA (DUTCH NAIL ARTIST) worden alle lessen dan ook met deze geweldige producten gegeven. De opleidingen kunnen niet alleen afgerond worden met een basis en gevorderden certificaat, maar ook met een examen.

Sinds 2 mei 2017 ben ik met trots IBX gecertificeerd en vanaf oktober 2018 mag ik mezelf ook Educator van dit mooie systeem gaan noemen.

In Augustus 2019 heb ik na een studie periode ook mijn Anatomie & Pathologie deel I diploma mogen behalen. Door hieraan deelgenomen te hebben, heb ik meer kennis opgebouwd over de natuurlijke nagels. Al deze kennis is wetenschappelijk bewezen en onderzocht door Doug Schoon. Deze kennis heb ik van Tracy Ann Shelverton mogen krijgen.

Ook dit jaar zit ik niet stil en heb ik de gehele deel 2 van de Anatomie & Pathologie opleiding gevolgd en deze positief beƫindigd. Dit allemaal om jullie beter te kunnen helpen / adviseren en vooral het behoudt van onze natuurlijke nagels in tact te kunnen houden.