Homepage

WELKOM OP DE WEBSITE VAN “ALL FOR NAILS” NAGELSTUDIO & OPLEIDINGEN.

Het adres om uw handen en nagels te voorzien van een goede verzorging en de daarbij behorende aandacht, want niet alleen uw handen, maar ook uw nagels zijn uw visitekaartje.

In mijn nagelstudio kunt u niet alleen terecht voor diverse behandelingen voor uw natuurlijke nagels, het laten zetten van kunstnagels in acryl of gel, maar zelfs ook voor een versteviging van uw natuurlijke nagels met de gelpolish. Wij gebruiken alleen maar professionele producten, DNA (Dutch Nail Artist),  Famous Names, Korneliya Nailart & Design products.

Heeft u beschadigde en/of slappe natuurlijke nagels, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Door middel van IBX behandelingen kunnen wij uw nagels herstellen, beschermen en verstevigen. IBX is een tweedelig systeem, dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen IN de nagel in plaats van er bovenop.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel en acryl.

Heeft u interesse om een goede nagelstyliste te willen worden??

Dan bent u bij “All For Nails” aan het goede adres.

Naast de Allround Opleidingen voor zowel acryl als gel is er ook de mogelijkheid om diverse gespecialiseerde opleidingen, zoals Design Opleidingen, Elektrisch Vijlen, Perfectie Lessen en verschillende workshops van Basis Niveau tot Master Niveau te volgen.

Mijn motto is: kwaliteit boven kwantiteit en niet te vergeten, een goede hygiëne.

Ieder cursist verdient bij mij een goede opleiding. Omdat ik dit zeer belangrijk vind, worden de lessen alléén door gespecialiseerde, gediplomeerde docenten gegeven, die over een ruime salonervaring beschikken. Tevens worden alle basis, gevorderden en perfectie trainingen in privé lessen gegeven.

Op zo’n manier krijgt iedereen voldoende kans om een goede nagelstyliste te worden, zodat zij, in de toekomst, op professionele wijze te werk te gaan.

De opleidingen kunnen afgesloten worden met een certificaat in zowel basis als gevorderden niveau en na het behalen van het Examen zelfs ook een diploma.

Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

“All For Nails” Nagelstudio & Opleidingen heeft in de afgelopen jaren met trots van DNA diverse AWARDS mogen ontvangen voor Best Sales, Educator of the Year, Social Media