Gel on Xtensions

Artistic Nail Design verlegt de grenzen van professionele nageldiensten opnieuw met de lancering van de Gel On Xtensions Soft Gel Nail Tips! Gel On Xtensions zijn de snelste verbetering ooit, waardoor klanten een volledige set van perfecte nagels krijgen waar zij minimaal 3 weken plezier van kunnen hebben.

Gel On Xtensions Soft Gel Nail tips zijn volledig dekkende tips ontworpen om elke klant een vlekkeloze vorm te geven van nagelriem tot vrije rand. Ze zijn gemaakt met unieke gelpolymeren die zorgen voor de ultieme flexibiliteit en duurzaamheid. Soft Gel tips zijn ongelooflijk licht en zijn gemaakt om breuk vast te zijn van boog tot vrije rand. Ze hebben een ultradunne nagelriemzone en bewegen mee met de nagel, waardoor een pasvorm ontstaat die ABS plastic nageltips elke keer overtreft.
Het geweldige van Gel on Xtensions zijn, dat het verwijderen op een zeer veilige manier gaat, doordat ze afweekbaar zijn.
Met de Gel on Xtensions geef je je klanten direct de juiste vorm en lengte.

Het gehele jaar door worden deze Gel on Xtensions trainingen (Voor startenden / als omscholing / Basic Pro) gegeven. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.